Výzva Bohuslavu Sobotkovi

Baví mě, jak Češi sedí potichoučku doma a bojí se projevit. Aby z toho náhodou nebyly problémy, že, hmm. Napsal jsem a poslal premiérovi, svému zástupci, následující výzvu.

Vážený pane premiére,
jako mého zástupce vás tímto vyzývám, abyste urychleně jednal ve věci hrozícího nebezpečí nekontrolovatelné imigrace. Konkrétně ihned přijal nebo inicioval taková opatření, jenž důsledně zabrání nekontrolovanému příchodu a pohybu všech, kdo se nelegálně pokusí překročit hranice našeho státu. Rovněž vás vyzývám k iniciaci a okamžitému prosazení zákona, který jasně stanoví a sjednotí pravidla pro již ubytované tzv. azylanty tak, aby se nemohli po propuštění bez kontroly pohybovat po našem území, ale byli jasně nasměrováni dle výsledku azylového řízení. 
Nejsem rasista ani fašista, jsem realista. Chápu těžkou situaci uprchlických matek s dětmi, a chápu i uprchlické muže, kteří si tyto děti v některých případech berou jako rukojmí a štít. Vzhledem k tomu, kolik zemí, v nichž se neválčí, tito lidé bez povšimnutí prošli, se logicky domnívám, že jejich zájmy jsou převážně ekonomické. Záměrně nezmiňuji vojenské, ačkoli i takové signály tu jsou.
Vážený pane premiére, lze chápat, že jste jako předseda vlády naší země pod neustálým tlakem různých skupin i povinných doporučení Evropské komise. Přesvědčte mě, i dalších deset milionů mých spoluobčanů, že doba vašich špatných nebo žádných rozhodnutí  je pryč. Máte jedinečnou příležitost projevit se jako premiér rázný, a v otázce imigračního náporu i pokrokový tak, aby okolní státy následovaly v zájmu ochrany nás, a nikoli s velkým zpožděním my je. Máte jedinečnou příležitost ukázat, že jste mužem na svém místě. 
Děkuji za vše dobré, co jste dosud v zájmu České republiky učinil a věřím, že se nad touto výzvou zodpovědně a vážně zamyslíte. Pokud se domníváte, že k takovým rozhodnutím nemáte mandát, zastavte si na ulici kteréhokoli spoluobčana, a on vám ho s velkou pravděpodobností dá.
S přátelským pozdravem
Stanislav Lelek
OK1 LK
spisovatel@seznam.cz
www.arzen.cz

 

Vidíte to podobně? Adresa premiéra je sobotka@psp.cz .

Autor: Stanislav Lelek | neděle 30.8.2015 7:18 | karma článku: 39,21 | přečteno: 1867x
  • Další články autora

Stanislav Lelek

Marcela

30.1.2022 v 14:25 | Karma: 9,82

Stanislav Lelek

Takhle my si žijeme

27.1.2022 v 11:39 | Karma: 20,23

Stanislav Lelek

Bude třetí světová?

22.1.2022 v 11:59 | Karma: 36,15

Stanislav Lelek

Vzpomínka na pád stíhačky

26.8.2021 v 13:31 | Karma: 25,13