Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Bude církev upalovat mimozemšťany?

Konečně! Vypadá to, že množící se zprávy o UFO dohnaly katolickou církev, aby se líně převalila na druhý bok. Ačkoli to tak nevypadá, znamená to u této staré velryby doslova poprask.

Dosud si žila v poklidu z literatury, napsané před dvěma tisíci lety, kterou tu a tam proškrtala, tu doplnila, aby byla vždycky trendy. Jejím oblíbeným nástrojem byl oheň, kterým postupně očistila nekonečné zástupy posedlých, mezi jinými Johanku z Arku, Giordana Burna, či Urbana Grandiera. U Johanky je to celkem jasné, zatímco u druhých dvou to udělala se skřípěním zubů, avšak ze zcela jiného důvodu, než se uvádí. Nikdo si přece nemyslí, že by výrok "A přece se točí," anebo prosté svádění mladých novicek stačilo na tak příšernou smrt. Obzvlášť, když byli u představitelů církve svým způsobem oblíbeni. A proč tedy ten poprask? Je tu reálné nebezpečí, že církev okusí vlastní medicínu. Na běžný oheň funguje voda, avšak co použít proti ohni, který v sobě nemá nic pozemského? Co ve skutečnosti říká Zjevení Janovo, zvané též Apokalypsa, okolo kterého církev už dva tisíce let chodí po špičkách?
Jak jste určitě zaznamenali, zahraniční, a poté i náš tisk, informuje o odtajněných fotografiích neznámých létajících fenoménů, i o změně postoje NASA, která náhle připouští, že nejsme ve vesmíru sami. Co přimělo tuto seriózní americkou organizaci pro výzkum vesmíru k náhlé změně postoje? A proč jí přizvukuje Pentagon, kde se to jen množí "muži v černém?" Nechci spekulovat, kam tím obě organizace míří - protože ony vždycky někam míří - i když se u toho tváří jako vy, když váš pes kaká na sousedův trávník. Takové spekulace by nutně musely vést k úvaze, že se něco chystá. Výroky typu "Předvedli nám, že umějí bez našeho vědomí ovládat naše jaderné zbraně," by nutně vedly ke vzpomínce na dětská léta, a naše oblíbené "To já ne, to oni!"

Na první pohled si mocenské a vědecké organizace drží od katolické církve odstup, s poukazem na to, že brání pokroku. Ve skutečnosti však úzce spolupracují. Nejde jen o legendární vatikánské archívy. Jde o to, že církev není skautské sdružení vesnických farářů a městských biskupů. Nejsou to jen stářím ohnutí kardinálové, kteří se s námahou plouží Sixtinskou kaplí. Církev je regulérní mocnou organizací. Možná znáte seriál Da Vinciho démoni. Pokud ne, stáhněte si ho z uložto, než ho zruší. Ačkoli se dění v něm jeví jako pohádka, ve skutečnosti ukazuje, co se v církvi po celá staletí děje, a jací lidé ji ve skutečnosti ovládají. Dozvíte se také, kdo byl hrabě Girolamo Riario, synovec papeže Sixta IV. Začnete chápat obří sílu organizace, kterou vlastně vůbec neznáte.

Nyní, kdy nám je nekompromisně vnucováno médii, že jsou mimozemšťané mezi námi, bijí vatikánské zvony na poplach. První návštěva jiného druhu postaví veškeré katolické učení na hlavu. Zmizí prvotní hřích, nebude už za co trestat, nebude proč si mrskat záda důtkami. Církev až příliš dobře ví, že nejsme ve vesmíru sami. V dnešních dnech jí do toho však hodil vidle tichý spojenec. Kdo chce vládnout, potřebuje oddané poddané. Jakmile začnou naříkat a řvát: "Vy jste nás neochránili - kde je teď ten váš Bůh?!" stanou se tahle slova drakem plivajícím oheň, který sežehne po tisíce let budovanou autoritu.

Jakmile na půdě vypálené OSN stane první mimozemšťan a řekne: "Já jsem váš Bůh," začne nový světový řád. Nezáleží, zda lepší nebo horší, protože z vesmíru se po celou svou existenci jeví lidstvo pitomější než mravenci. Vidím teď ve vašich tvářích, že jsem některé z vás trochu urazil. Nebudu se omlouvat. Asi víte, že existují výjimky - ačkoli vy, které jsem právě naštval, mezi ně bohužel nepatříte. A právě tyhle výjimky církev upalovala, protože byli skutečným pokrokem - a někteří byli dokonce mimozemšťany, nebo aspoň jejich přímými potomky. Řadu let říkám, že lidstvo, jak ho známe dnes, si nezaslouží nic jiného, než vyhynout. Ta doba je možná blíž, než si dokážeme představit. A ačkoli byla katolická církev v průběhu staletí nenáviděna i nuceně milována, jakmile sama shoří na hranici, nastane změna, která poznamená každého, lhostejno zda v něco věří.
 

Autor: Stanislav Lelek | pondělí 5.7.2021 8:10 | karma článku: 14,91 | přečteno: 404x
  • Další články autora

Stanislav Lelek

Marcela

Užívej života, dokud můžeš, slýchával Petr od Marcely každý den. Zvykl si na to, ale stejně ho tím štvala. Začala s tím poté, co přežila tu strašlivou bouračku, o které se v televizi mluvilo ještě tři neděle.

30.1.2022 v 14:25 | Karma: 9,82 | Přečteno: 611x | Diskuse| Ostatní

Stanislav Lelek

Takhle my si žijeme

Na policii si dlouho nepobyli, protože se s každým znali. Odešli s výstrahou, že napříště už by mohli sedět.

27.1.2022 v 11:39 | Karma: 20,23 | Přečteno: 599x | Diskuse| Ostatní

Stanislav Lelek

Bude třetí světová?

V poslední době se v souvislosti s napětím na rusko – ukrajinských hranicích skloňuje slovo „válka.“ Nepředstavujte si nějaké místní šťouchance, jakých je ve světě bezpočet.

22.1.2022 v 11:59 | Karma: 36,15 | Přečteno: 1196x | Diskuse| Ostatní

Stanislav Lelek

Kam kráčíš Česká republiko?

Na začátku milénia se začaly objevovat hlášky, že by to chtělo zase nějakou revoluci. Jako by český národ vystřízlivěl ze sametu. “Fraška, podvod!” bylo slyšet stále častěji.

4.9.2021 v 8:13 | Karma: 19,76 | Přečteno: 522x | Diskuse| Ostatní

Stanislav Lelek

Vzpomínka na pád stíhačky

Krátce před revolucí spadlo na Staropackých horách u Nové Paky letadlo. Je to už přes třicet let, ale připadá mi to jako včera.

26.8.2021 v 13:31 | Karma: 25,13 | Přečteno: 643x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Neapol zasáhlo zemětřesení o síle 3,9. Ohnisko se nacházelo na svahu sopky Vesuv

27. dubna 2024  9:52

Oblast kolem sopky Vesuv nedaleko jihoitalské Neapole v sobotu ráno zasáhlo zemětřesení o síle 3,9....

Veřejnoprávní média by neměla mít zisk z reklamy, zní z Asociace komerčních televizí

27. dubna 2024  9:41

Mediální manažerka Klára Brachtlová už rok stojí v čele Asociace komerčních televizí (AKTV). Tu...

Bystroň tvrdí, že balíčky od Ruska nedostal. Stěžuje si, že se stal obětí kampaně

27. dubna 2024  9:12,  aktualizováno  9:25

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň se ohradil proti článku magazínu Der Spiegel,...

Kanada přispěje české iniciativě na dělostřeleckou munici. Přidá i na drony

27. dubna 2024  8:55

Kanada poskytne další peníze na ukrajinskou výrobu dronů a na českou iniciativu, jejímž cílem je...

  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik