Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hezký večer.

Máta pravdu. Tahleta protizemanoská histerie je už na hlavu. Bráška žije s družkou, která pracuje jako asistentka ve škole u dětí různě postižených. Tělesně nebo duševně a rozumově. Jsou dva druhy odborníků. Jedni jsou kteří říkají ne a uvádí důvody, druzí říkají ano a uvádí důvody. Prezident se přikloní k jedné straně a už se cíleně nechají před kameru postavit postižené děti, kteří přednáší naučený text a doporučují prezidentoi odstoupit z úřadu. proboha dělali tohle komunisté? Je tady nějaký pamnětník, který by udal jeden, jeden příklad , kdy děti byly přímo zneuctěny a znásilněny tímto způsobem?

0 0
možnosti

O zneuctěném nevím.  Ale vím o několika případech, kdy absolventi zvláštní školy i jejich rodiče byly rádi za tu zvláštní.  Po ní totiž následoval učňák a u sousedovic dcery dokonce maturita při zaměstnání.  Pomáhal jsem jí s učením a nebylo to snadné.  Ale maturitu udělala a dnes dělá vedoucí kuchyně v jednom hotelu.  Kdyby zůstala na ZDŠ,  vyšla by ze sedmičky, na učňák by jí nevzali a dnes by nejspíš byla na pracáku ve frontě.  A mimochodem - dnes má dvě zdravé děti a ve škole jsou spíše lepší průměr.

0 0
možnosti
Foto

Doposud to bylo v rovině zdravotně hendikepovaných. Tím, jak jste to rozšířil do roviny sociálně nepřizpůsobivých, jste vůči těm hendikepovaným podstatně, ale podstatně sprostější, než i ta nelichotivá interpretace zemanova výroku.

Hnusný text !

1 0
možnosti

Asi Vám nerozumím. To Zemanovo prohlášení bylo vlastně odpovědí na otázku co si myslí o zrušení praktických škol. Všichni víme, že do praktických škol jsou zařazovány děti nikoliv zdravotně, ale mentálně hendikepované. Kdyby média uveřejnila jeho prohlášení spolu s otázkou, takový humbuk by se asi nestrhnul - a to by přece byla velká škoda, ne? Takže pro Vás: Ne, opravdu to doposud v rovině zdravotně hendikepovaných nebylo...

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, karma. A já si myslím, že ať. Zeman řekne cokoliv, stejně to bude špatně.

3 2
možnosti

J75a13n 38F59r33o42l50í81k

18. 1. 2015 16:57

Všichni vědí co prezident neřekl. Všichni vědí jak to myslel nebo nemyslel. Co kdyby se sakra vyjadřoval jasně a jednoznačně a nebo raději držel ústa? Ještě že má blekota své obhájce.:-P

5 3
možnosti

Řekl to poměrně jasně, blekotáte tu Vy.

4 3
možnosti
Foto

zasmál jsem tomu vtipu nakonec a tak karma

1 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik