Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Zapomnel jsem karmuR^R^R^

0 0
možnosti
DM

Neni co dodat, panove.Konvicka, Fiala a Sandor mi mluvili z duse. Nafoukany pan Polcak

propagoval demagogicke euronesmysly, za ktere je bohate placen a jestli on prezentuje vzorek nasich eurozastupcu pak nam neni pomoci. Doufam, ze zmanipulovani studentici maji alespon nekde v rodine nekoho, kdo jim otevre jejich pubertacke oci. Stejne by mne zajimalo jakou manipulaci se prave tak horlivi, mladi zastanci dostali do vysilani. Ze by sama CT?

2 0
možnosti
Foto

Nenašel jste skrytý význam. Modlit se pětkrát denně je mnohonásobně prospěšné. Jednak je méně času na vymýšlení ptákovin, mlácením hlavou o zem se členové budou kát za ptákoviny, které už vymysleli, a modlitební póza je výborná k procvičení zádového svalstva a svalů břišních, které kvůli stálému sezení ochabují.

2 0
možnosti
MO

Pan Fiala mne příjemně překvapil. Kéž je víc takových politiků bez ohledu na stranickou příslušnost. Jde o národní zájmy!

5 0
možnosti
JS

Ostatně jsem přesvědčen, na co TOP 09 sáhla, to zvorala. Doufám, že Kalousek a jeho maskot už nebudou dále trápit české občany. :-)

4 0
možnosti
PK

P12e79t58r 52K85a34p66l74a18n

30. 1. 2015 10:37

Bruselští politici se nevzpamatují, to byste od nich chtěl moc. Kromě jejich koryt je jim vše lhostejné určitě nikdy nepřiznají, že ses tím multikulturalismem ošklivě sekli, i kdyby to mělo stát spoustu lidí život. Jim samotným nic nehrozí, v nejhorším utečou do připravených rezidencí daleko od \Evropy

1 0
možnosti
PH

P66e98t15r 46H37a46l91í26k

30. 1. 2015 10:35

Nemohu uvěřit, že jsem TOP09  před 6 lety volil. Od té doby začali prosazovat takové názory, že nesouhlasím prakticky s ničím. Dřív byla jedna strana, kterou bych nikdy nevolil - komunisti. Pak se k nim přidali Zelení.

Teď, kdybych si musel vybrat mezi komunistou a TOPákem, hodně bych váhal, kdo je pro nás více nebezpečný. 

Komunisti by nás zlikvidovali hospodářsky, TOP by nás jako stát prodala EU, nahnala do války s Ruskem a intenzivně by nas islamizovala.

Opravdu nevím, co je horší.

ODS mi z toho vychází jako nesrovnatelně rozumnější strana, i když je také nevolím kvůli minulosti.

6 0
možnosti
LR

Já TOP volit nemohl, protože mám osobní zkušenost s skutečným šéfem této partaje. ODS se už patrně nezbaví svého propojení s kmotry. Socialisti jsou katastrofa již z podstaty. Zelení a jejich pavědecké teorie i mou rodinu stojí přes 10 tis. Kč ročně vyhozených do vzduchu. Piráti jsou vyloženě módní hnutí, lidovci již téměř sto let v každé vládě = bezzásadové pijavice.

Z té bídy mi zatím vychází nejnadějněji Svobodní...

7 0
možnosti
TB

Už si prý nesmíme ani vybrat koho přijmout. Prý musíme brát všechno ...

Takže oni se navzájem ve své zemi mydlí, tak si je nasadíme i k nám, aby měli na to mydlení více prostoru?

6 0
možnosti
SB

Citát z románu Saturnin (neočekávaná návštěva tety Kateřiny a jejího syna Milouše na autorově lodi):

"Čím déle teta mluvila, tím mi bylo jasnější, že se rozhodla zůstati s Miloušem na lodi, jak dlouho uzná za vhodné, a že konec konců do toho nemám co mluvit."

7 0
možnosti
Foto

Díky za článek R^. Dívala jsem se včera na tu debatu a myslím si to samé.

7 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik