Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rathuv případ je výsledkem politickojustičního komplotu. Je to pomsta těch sil, které ve Sněmovně zastupuje p.Kníže a Miroslav Kalousek.

0 1
možnosti

Nechapu vasi tezi o tom, ze narod je touto kauzou zmanipulovan?  To jako, ze se korupce deje i jinde? To neni zadna manipulace. Je to fakt.

1 0
možnosti
Foto

Jenom menší oprava: Není pravdou, že to byla ČSSD, která pyšně volala: „Vypusťte Krakena!

Naopak je pravdou, že ten výrok patří Topolánkovi. A tím krakenem byl Kubice.

0 0
možnosti

O tom by se dalo s úspěchem pochybovat

1 0
možnosti

O vině již bylo rozhodnuto? Jistě - Rathem. Vy - jak píšete - nepochybujete, že se provinil. Rath se provinil, Rath se rozhodl.  I kdyby nebylo jeho sledování náhodné, nevidím nejmenší důvod k údivu. (Jen na okraj: již pro povolení odposlechů musí být důkazy a ty se u korupce /důkazy, ne kecy/ hledají vždy špatně.) Byl dopaden, usvědčen a soud (soudy) rozhodne o výši trestu. Věřím, že podle paragrafu 331, článku (4 ), písmeno a/ i b/ trestního zakoníku (schválně si ho někdy přečtěte).

   Pokud se týká výše trestů - jaké nízké tresty za   v r a ž d u   máte na mysli?  Pokud ovšem víte, jak je definován zločin vraždy (na rozdíl od zabití).

3 0
možnosti

P67a81v74e64l 19K83u49l80a

14. 5. 2015 12:32

Promiňte, ale to jsou řeči o ničem. Berte to tak, že jednou se začít musí. A že to padlo na Ratha, to je za ty jeho kecy vlastně spravedlivé :-)

12 1
možnosti

P18a42v46e58l 46K54u58l67a

14. 5. 2015 12:40

Kačenko, co se ti nelíbí ?:-)

2 0
možnosti
Foto

odhaduji tak rok, dva a z Rátha bude světec

7 0
možnosti

P81a36v61e38l 15K57u76l44a

14. 5. 2015 12:37

Husák byl zavřený, pak prezident. Havel byl zavřený, pak prezident. Proboha neeeeeeeee!!!!!!;-D

4 0
možnosti

"Nedělejme si iluze, že se scénář „Kott, Pancová, Rath“ neodehrával a neodehrává i na mnoha dalších místech. Jen tam nikdo neposlal policii s odposlechy."

 

Takže to vlastně všechno zavinilo to zlé státní zastupitelství a policie. Kdyby nestrkali nos do cizích věcí, mohl být Rath dodnes bezúhonným hejtmanem. :-P 

 

Milý pane, nějak vám ušlo, že se po korupčních kauzách v současnosti tvrdě "jede", jak můžeme vidět v televizním zpravodajství. Každou chvíli je obviněn nějaký starosta či radní.

7 0
možnosti

P87a24v58e85l 29M76a72t98a72s

14. 5. 2015 13:04

Dobrej blábol. To se používá jen v případech, kdy je někdo někomu jinému nepohodlný;-D;-D

1 2
možnosti

Nelituji Dr. Ratha , lituji toho, že byl předhozen davu zatím co ti další se beztrestně smějou, jak jsou šikovní. Je to jako vyřitování účtů v Mafii. Pokud tuto frašku na spravedlnost sežereme i s navijákem , patří nám, aby nás nadále okrádali a posmívali se nám ti zbylí. Momentálně to vypadá, že zavřením Ratha se vyřešila korupce v ČR - no není to naivní ?

Můj problém je, že již nevím čemu věřit a zdali vůbec věřit, že důkazy nebyly zmanipulované, aby byl proces bezproblémový. Dr. Rath je velice pravděpodobně vinen , otázka zní, zdali byl proces, ve kterém ho odsoudí spravedlivý. Protože tato vina padá na hlavy nás všech.

Dávám autorovi karmu, v mnohém souhlasím.

3 7
možnosti

O90n91d37ř39e22j 32N96ý51č

14. 5. 2015 12:30

A kdo tvrdí že se tím vyřešila celá korupce? A jaká vina padá nás všechny. Podle vás my můžeme za to že se nechal chytit? Toto je jeden případ korupce který dojde do konce. Toť vše. A ve zbytku textu autor míchá hrušky s jablkama ze kterého má vycházet že kradou všichni  Rath je vlastně obětí a možná i politický vězeň.

6 1
možnosti

"...nám všem je Ratha líto..."???

A/ nemluvte za jiné, je to neslušné,

B/ mně líto Davida Ratha rozhodně není. K trestné činnosti (pokud se udála tak, jak tvrdí žaloba) jej nikdo nenutil,

C/ navrhovanou výši trestu považuji za adekvátní, porovnání s vrahy a lupiči je směšné, něco jako míchání hrušek a jablek. Příště navrhněte za padělání bankovek podmíněný trest a uvidíte tu padělatelskou explozi,

D/ Kotta, Pancovou a Ratha odposlouchávala policie, nikoliv BIS.

9 1
možnosti

ad A/ psáno plurálem, nikdo za vás nemluví

ad B/ máte pravdu, že ho nikdo nenutil, ale v textu jde o to, že spravedlnost někdy ze záhadných důvodů napadá na jednu nohu

ad D/ děkuju za upřesnění, v textu to opravím

1 2
možnosti
Foto

Autore, vůbec nešlo o 7 milionů, to byla marginálie. David Rath byl hlavou zločinného spolčení, které zadávalo cinknuté zakázky a brali si z každé své výpalné.

Váš nadpis je zavádějící a svým způsobem i vulgární.

13 1
možnosti

Předpokládám, že nečerpáte informace přímo ze zdroje, ale stejně jako já, zprostředkovaně přes média. Tudíž ve výsledku víme oba houby. Historie říká, že úspěšným bylo ledasco prominuto, včetně třeba masových vražd. Přesto si je ten který národ zvolil pro jejich schopnosti ho vést. 

Rath vnesl do politiky čerstvý vítr, byl, na rozdíl od té fádní šedi, co tam pětadvacet let hnípe, aspoň vidět, a měl názor. Napadá mě příměr s dr. Sládkem, který, ačkoli měl jiná témata, byl rovněž odejit.

Nemám v úmyslu Ratha omlouvat, zřejmě nehezky porušil zákon, ale to mi nebrání, abych nevyzdvihl jeho potenciální přínos svěžího větru do plachet zahnívající české politiky.

2 4
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik