Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozohňování a bědování roztržený pytel. Kde máte jaké konkrétní řešení? Kdejaký srágora se vymezuje, ale co udělá, až přijde na lámání chleba? Nejspíš se podělá (jako obvykle).

http://cesak.blog.idnes.cz/c/465947/tvrde-porno.html

0 4
možnosti
JS

Brzy bude mozne podobne zpravy cist pouze na internetu.  To je prave duvod, proc se oficialni mista (nejen v Rusku a Cine) vehementne snazi tento zdroj omezit, nebo kontrolovat. Investigativni "novinari" v tisku maji totiz plne ruce prace s uverejnovanim "zprav" o telesnych proporcich , nebo aferach nejruznejsich modelu a superstars.

2 0
možnosti
RS

proboha, co to čtete? 8-o

0 0
možnosti
KA

K12a76r16e93l 32A35d37a96m

16. 6. 2015 14:19

A kdo dnes dokáže, že tam v určitý okamžik opravdu žádní imigranti nepobývali?

1 1
možnosti
ER

Stačí se podívat na dané tváře denně a zjistíte, že jsou to studenti VŠ je jich tam spousta. Já se taky divila, když vznikl ten spor se stánkem islám tu nechceme. Ti tzv. islámisti byli pouze místní vysokoškoláci z kolejí, jinak tam prozatím o muslima skoro nezakopnete, což se o Brně a Praze , konkrétně Černém mostu skoro nedá říct.

1 1
možnosti
PK

Spíše než o poplašnou zprávu bych řekl, že se může jednat o hoax.

Poplašnou pzrávou by kupříkladu bylo, že se v Olomouci vyrojili uprchlíci a páchají trestnou činnost nebo jinak ohrožují tamní obyvatele. Pan autor pouze převzal informaci, kterou dostal z na sobě nezávislých zdrojů a tuto zprávu interpretoval.

Pokud to v paní Stárkové vzbuzuje ohrožení, je to pouze její subjektivní pocit a poněkud to nezapadá do převažujícího názoru z hora, že se imigrantů nemusíme bát.

Za poplašnou zprávu by se tak podle úsudku paní Stárkové dalo označit hned několik bulvárních profi článků zdejšího plátku..

3 1
možnosti
Foto

Tu fotku jsem viděl a v první chvíli jsem taky naletěl. Když jsem si jí ale prohlédl podrobně, došlo mi, že něco není v pořádku. Ti lidé rozhodně nevypadají jako uprchlíci z Afriky. Nějak si neumím představit, že by připluli na bárkách s těmi kufry. Vypadá to na samsonite. Kromě toho, kdyby to opravdu byli oni, asi by o tom informoval IVČRN ale ti mlčí, takže jsem si jistý, že se jedná o hloupý podvrh.

3 1
možnosti
Foto

Zeby studenti Olomouckych univerzit? Ale pro hlupaka je cernoch jako cernoch. Rv

6 3
možnosti
KA

K12a50r85e10l 27A85d86a22m

16. 6. 2015 0:37

Šíření poplašné zprávy?

Takže až tady budou doopravdy, bude to jako znamenat nebezpečí a měli bychom se  právem plašit strachy?

TEN, kdo to nazývá šířením poplašné zprávy už ani lépe nemohl vyjádřit hrozící nebezpečí. To je kouzlo nechtěného ...;-D

12 2
možnosti
FK

Přesně tak :) Hate Free překlep :D

3 0
možnosti
MK

Nebojte se, milý pane, vy nešíříte poplašnou zprávu. Ta by totiž musela mít alespoň minimální potenciál vyvolat nějakou paniku. Vy šíříte pouze lidskou blbost. A přitom by stačilo tak málo - zavolat třeba s dotazem na olomouckou policii nebo do nějakého místního plátku - zhruba deset minut vašeho jistě drahocenného času. Inu, jak říkal Einstein: „Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist“.

5 7
možnosti
MS

Proč? Spíš probouzí lidi z letargie, že ta Itálie je nějak bezpečně daleko. Není. Jsou zady vlakem za jednu noc, coby dup...

3 1
možnosti
MS

Tihle tmaví "turisti", kteří asi čekají na "průvodce" v Olomouci, vypadají docela reálně:

http://www.vlasteneckenoviny.cz/wp-content/uploads/2015/06/Imigranti-v-Olomouci.jpg

2 1
možnosti
LN

..to jsou přece neagresivní studenti zdejší univerzity na školním vejletě...

2 1
možnosti
ZG

Paní Dagmaře Stárkové - musela jsem se smát té poplašné zprávě... milá paní, to by museli okamžitě zavřít ministra obrany, kvůli řečím o nebezpečí a narukování,mobilizaci atd atd . TO  je poplašná zrpáva a ne tahle úvaha .... Museli by zavřít každého, kdo se zmíní o válce... jděte  s tím někam....

13 0
možnosti
AK

A77d32a60m 91K45a34r16a81b32a

15. 6. 2015 20:28

Státy jižní Evropy, hlídejte laskavě svoje hranice, děkuju. Jo a jestli na to nemáte lidi, postačí když si tam každý stý občan dá hlídku místo siesty.

2 0
možnosti
TB

Jenomže to nejsou hranice států jižní Evropy, to jsou hranice Evropy.

1 1
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik