Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Proč to dělá? Protože kdyby nemohl věcí ovlivňovat- okamžitá výměna šéfa Generální inspekce bezpečnostních sborů, policejního prezidenta ... Byl by dávno ve vězení. Kromě toho se dotace pro Agrofert po jeho nástupu do politiky zmnohonásobily. "Mluví 5 jazyky" - ale asi žádným pořádně, slovenštinu asi už zapomněl, česky se stále nenaučil a jeho angličtina na tiskové konferenci s Orbánem byla ve srovnání s Orbánem trapná. Jeho chaotické vládnutí můžeme sledovat denně v přímém přenosu.

2 2
možnosti
Foto

Dávno by byl ve vězení? Jak je tedy možné, že ho nezavřeli ještě před tím, než se stal premiérem, resp. poslancem?

3 0
možnosti
Foto

Škoda, že neutekl. Je ale fakt, že selhávání státu je systémová záležitost. Stát vždy selže.

2 2
možnosti
ZD

Asi jste článek nepochopil. Kdyby utekl - řídil by to kdo? Poskok kantýnské nebo zmíněný pan Špidla? Aktuálně je jedno jestli je stát dlouhodobě předurčen k zániku, žijeme v něm a bude to tak trvat ještě dlouho.

Volby nevyberou ty nejlepší - zvolí jen mezi těmi, kteří kandidují. A pokud se neobjeví někdo, kdo dosud nevystupoval je opravdu na místě povzdech - zlatý Babiš!

0 0
možnosti

Pane Lelku, za blog palec nahoru.

(A za superkámoše na profilové fotce taky palec nahoru:-))

2 0
možnosti
PK

Taky se divím, že to nezahodil a neutekl na nějakou exotickou chatku, určitě by se nějaká našla. Pak by část národa byla happy a mohla by tleskat nastupující vládě opozice, sice mi není jasné, kdo by to vedl, ale byl by to jistě někdo s čistým štítem, ale bez zkušeností, bo je smutné co opozice nabízí.

Náš MZ odvážně považuje zdravý rozum národa za základ úspěšnosti, nestraší, ani nevyhrožuje. Ale v tomto punktu se prostě mýlí. Vykropit si hrobku v pořádném chumlu s ostatními a narvat se do obchodů, jako by šlo o soudný den a poslední sklenku či o poslední nákup, je prostě cool.

Karma za blog ...R^

7 0
možnosti
Foto

Sám se mu také divím. Každým dnem jsme všichni o den blíž svému konci a naplňovat si dny pobytem ve sněmovně, hádáním ve vládě, pohledem na katastrofální schodek státního rozpočtu, atd to rozhodně dny nepřidá, ale ubere. Být v jeho pozici, tak Agrofert prodám na truc svým nepřátelům nějakému cizinci, který bude čerpat ještě víc dotací a zisk odleje přes kopečky a když ne na Bahamy, tak bych se odstěhoval do jiných podobných končin.

11 0
možnosti
ZH

Normální člověk si umí říct, že jeho klid je cennější než další prachy, které ani nepotřebuje. Psychopati tohle však neumí, ti musí jet dál. Nemohou ztratit kontrolu nad děním okolo.

7 1
možnosti
Foto

Celý čánek beru jako sarkasmus. V tom případě ale mohl trochu více vtipný.

5 1
možnosti
Foto

J96i17r85i 19C47i73z

18. 12. 2020 14:00

Pekny namet Vazeny autore. Podivate-li se do historie, tak Bohemia byla nejuspesnejsi cca 400 let pod centralni spravou v ramci Habsburgske monarchie. Vlastni uzemi ridil cesky mistodrzici a ten se zodpovidal centru ve Vidni. Bohemia se po vsech strankach rozvijela stejne, jako dalsi casti zapadni Evropy. Patrila mezi 3 evropske mocnosti (Francie, Prusko a Rakousko), ktere tehdejsi svet bral jako nejvyspelejsi staty sveta. Rakouska monarchie mela pristup k mori, celkem velmi dobrou infrastrukturu a vyborne organizovanou spravu. Vliv nacionalismu v 19.stol vse zacal postupne rozkladat az ke konecne likvidaci R-U. Ceskoslovensko po r.1918 nastoupilo rychlou cestu k upadku stejne jako dalsi ministatecky puvodni monarchie. Jen Rakousko se udrzelo mezi nejvyspelejsimi staty Evropy. I kdyby misto pana Babise prisel kdokoliv ze soucasnych zdroju ceskych politiku, neni sance na navrat mezi premianty Evropy. Duvodu je mnoho, ktere nema smysl zde rozebirat, ale dopracovali jsme se na dnesni uroven jen a jen vlastni vinou. Jak znamo Cesi nikdy za nic nemohou, vzdy po r.1918 nas do prusvihu dostal nekdo druhy. A takovy pristup nemel v zadne civilizaci sanci na uspech.

4 0
možnosti
Foto

Rozpad R-U byla chyba.

3 0
možnosti
JV

J90i10r13i 53V29r62a53b30e33c

18. 12. 2020 13:43

Toho našeho vrchního velitele ozbrojených sil obrali komunisti s Babisem a socany o 10 miliard ;-D. Ten chlap na Hrade uz neni fakt k nicemu.:-/

0 4
možnosti
JL

Po Nečasovi, Bártovi, Kalpuskovi, ale i Sobotkovi byl každý dobrý, nyní však už je Andrej za zenitem a měl by tam pustit nějakého dalšího mučedníka.

0 4
možnosti
Foto

Premiéry jste trefil jenom dva :-/

2 2
možnosti
Foto

I95v68a12n 70M44a22r76e54k

18. 12. 2020 12:35

Karma. . . jako hrom.R^R^R^

5 2
možnosti
ZH

No, já nevím, ale mně ten článek vyzněl jako ironie. Tak abyste při své zamilovanosti něco nepopletl. ;-D

8 1
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik