Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

V nějakém článku jsem četla, že netestované děti snad nebudou mít nárok ani na distanční výuku, to už vůbec nechápu, to je šikana. Mé děti jsou už dospělé, ale pokud by byly malé, do školy bych je za těchto podmínek nepustila. To bych je raději vzdělávala sama. Za mně tedy děti na testy neposílat!

0 0
možnosti
VB

V Rakousku se část rodičů cuká, takže část žáků má domácí výuku (netestují se), část byla ze zdrav. důvodů osvobozena (zdrav. postižení, ale je i problém s tím, že se některým dětem spouští krev z nosu). Část rodičů řeší samotest např. v lékárně (lékárník potvrdí výsledek), některým žákům ministerstvo povolilo dát výsledek testu jen jednou za týden. A hlavně dovolilo kvalifik. zdravot. sestrám provést test se svým dítkem doma, dát mu pro školu potvrzení. Takže se to testování ve školách dost rozklížilo na více výjimek z něho, záchyt infekce je podle posled. dat minimální. Výzkumníci dospěli k názoru, že vyšší nákaza souvisí víc se sociál. prostředím okresu, bydlením rodin, větším či menším prostorem škol, způsobem dopravy do škol.

0 0
možnosti
OT

Zásadně nesouhlasím.

0 0
možnosti
OT

Ubohé, a to hodně.

0 0
možnosti
OT

Ubohé, ubohé, ubohé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
PC

Plný souhlas s autorem!R^

Žádný rozumný a samostatně myslící rodič za takových podmínek své dítě do školy nepošle. A mělo by být takových co nejvíce!

0 0
možnosti
VB

Zdravý zaměstnanec nesmí bez testu z Číny na pracoviště, zdravé dítě nesmí přijít do školy bez čínské tyčky v nose? K čemu dalšímu nás ještě hodlají přinutit jedinci se záznamy v šanonech StB? K přeočkování ruským Sputnikem?

0 0
možnosti
VB

Tzv. preventivní a plošné testování vynucené hlavně u zaměstnanců včera představovalo 129 497 osob, z nich se podle MZ ČR zachytilo pozitivních (po antigen-testu a PCR testu) jen 0,3 %. Stojí to miliardy a jde o neúnosně masivní zásah do základních práv občanů. Vyrovnají to snad daňové odvody do státního rozpočtu těch firem, které si tohle testování domluvily s ministrem Havlíčkem? Pochybuji.

0 0
možnosti
VB

Podle MZ ČR výsledek testování 8.4.: ze 159 468 testovaných osob činil záchyt pozitivních při plošném testování (zpravidla bez příznaků) 0,3 % osob, a to ještě není zcela jisté, protože lidem vycházejí testy rozdílně (když se u jedné osoby provede víc testů). Kvůli 432 osobám "pozitivním" bezpříznakovým se testovalo nuceně přes 80 % lidí ze 159 468 osob (plošné testování zpravidla bez příznaků činilo 80,6 % z celkového počtu 159 468 testovaných). Paní Pokorné: vnukům lze koupit samotest v lékárně, aby pak nemuseli na nepříjemné PCR.

0 0
možnosti
JT

Mě se to osobně netýká (dospělé bezdětné děti), ale fandím těm rodičům, kteří se této manipulaci vzepřou

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS