Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Doporučuji knihu autora Harariho: 21 lekcí pro 21. století. Sítě mohou být velmi nebezpečné, napřed to začne reklamami, nabídkou zboží, pak se vám nenápadně vnutí "zaručené" informace před referendem a pak i před volbami. Internet zajišťuje mnoho užitečného: vzdělání na mezinárodní úrovni, sociální kontakt pro osamělé či hledání těch správných jedinců pro určité odborné či společensky užitečné diskuse, ale slouží části lidstva i jako zábava, podle naturelu dotyčných. Pokud ale má jít o něco podstatného, je lepší ověřovat "vnucující se" informace u delší dobu prověřených informačních zdrojů.

0 0
možnosti
JS

Proč do něj kopete , když ,,I ty, Brute?"

0 0
možnosti
PK

No řeším tam jen psí problémy, tj. BARF a jeho možnosti a zdraví a výcvik psa, takže se neobávám jeho možností...

0 0
možnosti
LV

Tichá dohoda zpívá o staré paní, která v tom našem Hodinovém hotelu zas vyvádí, načež tu po ní zbyde staré kapradí, a pár prázdných flašek.

Zdroj: https://lelek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772652

Netvrdím, že tuhle píseň Tichá dohoda nezpívá, ale nikdy jsem ji v jejich podání neslyšel. Zato vím bezpečně, že je to píseň od Mňágy a Žďorpu, kterou ve filmu Mňága: Happy end zpívají v dresu Mňágy (námořnických oblečcích) Chinaski. Vyšlo i na stejnojmenném albu.

To jen tak na okraj.

1 0
možnosti
ND

Ani jsem to nedočetla, hrajete si na moudrého, který nutně musí lidem vysvětlovat jak se mají na co dívat jako posuzovat, co je dobré, co ne, tady konkrétně na Facebook.

Dobře, beru že je to vaše zkušenost, vaše poznání, ale pak to nevydávejte za obecné hodnocení.

Pro každého je Facebook něco jiného, třeba pro nemocné, osamělé, ale i pro normální lidi. A tady nejvíc platí

Jaký si to uděláš takový to máš!

1 0
možnosti
Foto

Každý má nějaký názor. Někdo, jako vy to napíše na závěr komentáře, autor onu poznámku nenapsal. Neznamená to ale, že si hraje na moudrého. Anebo ano?

1 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik