Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na celoplošné euthanasii tu přece celý rok usilovalo ministerstvo zdravotnictví, resp. jeho ministři. ;-(

0 0
možnosti
JR

J10a49n 78R80á39ž

3. 7. 2021 14:30

Dávám karmu s ALE:

Jestli si myslíte, že Rajneesh - Osho učil své žáky a následovníky žít v chudobě nebo nějaké formě odříkání, vůbec jste nepochopil jeho učení. Osho byl geniální mystifikátor a mistr v hlásání paradoxů, ale základem jeho poselství k lidem bylo : "Žijte naplno a nenechejte se nikým a ničím omezovat". Byl to guru absolutní svobody, nikoliv však anarchie. Tím byl výjimečný, a vládami celého světa nenáviděný.

PS. Ještě bych k tomu, co jste o něm napsal dodal, že Osho vybudoval v indické Pune úspěšný podnik (Osho international) s miliardovým obratem, který funguje i po jeho smrti - byl otrávený arzenikem , což z analýzy jeho vlasů potvrdily nezávislé laboratoře v USA i V. Británii.

0 0
možnosti
RE

Chorvatsko rozhodně ne, Frantu Voráčka jo:))R^

0 0
možnosti
JL

Nemusí se autor omlouvat, že toto napsal, protože lidi, které to nezajímá, to číst nebudou nebo to nedočtou, jakmile zjistí, co měl autor na mysli. Já jsem skončil asi v půlce... K tomu Oshovi - otrokář to nebyl, každý jeho bhakti ho mohl klidně opustit, ne?........................ Osho byl spíše uhrančivý a mladí Američani, nevědoucí co se životem, se na něj lepili , protože nevěděli, co se životem...Pokud někomu vadí, že Ind zbohatl z darů svých následovníků nebo z čeho, může ho uklidnit, že Osho taky umřel, oficiálně na rakovinu.(Mimochodem i křesťanské církve a jejich hodnostáři zbohatli a dodnes jsou velmi bohaté/bohatí, až nechutně.).. A k životu - kytka roste a nepřemýšlí, člověk přemýšlí, a proto pořád hledá nějaké smysly. Mysl je mysl. Kytka je kytka.

0 0
možnosti
PK

Omlouvám se, jestli jdu mimo vaše téma, ale na Seznamu jsem nemohl minout článek o asistované sebevraždě nemocného muže ve Švýcarsku, zdůvodňoval to, že nechtěl mj. trápit děti a okolí, moc smutné čtení.

Když pominu další související okolnosti počínaje právními aspekty a konče tvrzením našich lékařů, že věda dospěla k dalším poznatkům a může pomoci k důstojnému životu, či konci, přece jenom bych si přál, abych mohl o závěru svého života rozhodnout já sám ..a možnost volby eutanazie by zde měla být...jinak váš blog nebyl dlouhý,alespoň pro mě ne.

3 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Mně se vždy otevírá kudla v kapse, když v této souvislosti slyším řeči o důstojném životu. Vždyť moc nechybělo, a tento muž byl už tak nemohoucí, že nemohl ani spáchat sebevraždu. Co to je za život? Kdyby někdo nechal takhle trápit psa, tak ho dají ochránci zvířat k soudu.

3 1
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik