Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

V sobotu protestovalo proti vládním nařízením asi 5000 Švýcarů v Luzernu. Hrozně ráda bych si to s nimi vyměnila, podmínky pro občany i firmy za pandemie byly o moc lepší než u nás, nyní je v podstatě vše lidem umožněno, jen největší akce mají být s covid-pasem (to si u mě švýcar. vláda rozházela, musí se opičit podle "módní vlny" v Evropě?), nicméně do 1000 osob lze jít bez covid-pasu kamkoliv. Možná se protestovalo kvůli tomu, že se někdo z politiků zmínil, že při nejhorším se na podzim podrobí covid-pasu více věcí? Pak protest oceňuji, Švýcaři by si české poměry nenechali líbit bez masivní odezvy.

1 0
možnosti
MB

Buďte rád, že nežijete v Austrálii. V Sydney hlídá armáda. Počet pozitivních podobný, jako u nás. Takže chytrá vláda zvedla vojáky.

Jó, asi ta ostrovní bublina měla někde dírku...

3 0
možnosti
JK

Vy si protiřečíte, tak osm let nám vláda ukazuje jak je neschopná a nedůvěryhodná a vy jí poradíte chvíli před volbami, že se má změnit na uvěřitelnou? To jako od teďka to jsou hodní kluci a holky, kámoši co nás nikdy nezklamou a vždy podrží? No a my jim uvěříme a znovu, jako by nic, jim zase dáme veškerou moc nad námi.

Není tak těžké najít názory a prohlášení opozice, jen je nutné přečíst i jiné noviny než tyto, nebo přímo jejich stránky. Rozhodně je to mnohem víc jak nic. Dělají to, k čemu jsme jí dali posledně mandát. Veškerou odpovědnost nese vláda, nelze to hodit na opozici.

1 0
možnosti
MM

Proti komu doopravdy vlády celého světa bojují?

To se musely nějak domluvit, i s tou naší, kterou považuji za jednu z nejhorších od Listopadu. :-/

0 0
možnosti
MM

Proti komu vlády celého světa bojují? To se musely nějak domluvit i s tou naší, kterou považuji za jednu z nejhorších od Listopadu. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik