Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Vzhledem k předchozím autorovým blogům, např. https://lelek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=773913

se domnívám, že tady jde o jasnou ironii.

0 0
možnosti
MK

Tu společnost rozdělujete vy. Příliš zjednodušujete. Nic než černá a bílá pro vás neexistuje. Uspokojí vás jedině totální podrobení se vašeho protivníka. A protivníky vidíte ve všech, kteří mají jiný názor než vy.

Jsem očkován. Neodsuzuji neočkované. Považuji je za rovnocenné partnery a respektuji jejich rozhodnutí. Jestli očkování opravdu funguje, nemám důvod se jich bát. Tak si představuji sjednocení rozdělené společnosti.

Brutálním nátlakem nikdy nikoho nespojíte.

1 1
možnosti
OU
JK

Za tuhého socialismu nezakrnělo a neustrnulo jen národní hospodářství, ustrnuli jsme i my a naše myšlení. Stále vidím, že někteří lidé nemohou najít vztah ke svému majetku, čekají že se postarají úřady, pak nadávají, když je něco prošvihne a dopad na vztahy v rodině je pak drtivý. Zvláštní kapitola je finanční gramotnost, ale i to se zlepšuje. Mnoho lidí také netuší co to je aktivní podnikání, nevidí tu dřinu předcházející slušnému výdělku, jen umí závidět, to do nás minulý režim vpasoval pěkně hluboko. Stejné je to s informační gramotností, lidé tápou v tom, čemu věřit a zakonzervují se nepochopitelně i ve lžích, to je taky pozůstatek, věř a neptej se proč. Přitom je to jednoduché, na síti se chovejme jako v normálním reálném životě. Navykládáme osobní věci všem na ulici a nevěříme všemu co se vykládá u holiče, před krámem, nebo na zastávce. Známé firmy, sedmilháře, škemraly a pod. rovnou odpálkujeme a je to tak správné. Proč se na síti lidi chovají jak retardovaní je záhada, trochu působí ta anonymita a jakási neopodstatněná víra, že to snad někdo hlídá a ověřuje za nás.

Základem je asi mít svůj názor a nekopírovat cizí zprávy, zvláště když není jasné kde vznikly.

5 1
možnosti
Foto

Česko je ABSURDNĚ konspiračně rozděleno na dva tábory, přesněji ze strany lékařů a pohřebních ústavů. Jedni mají zájem vás rychle vyléčit a ti druzí co nejrychleji dostat do truhly. Ovšem k dokonalosti celého systému chybí evidence odpíračů očkování. V každé nemocnici na území ČR by měli mít co nejdříve seznam lidí, kteří se nechat očkovat odmítli. A potom případě, že by se odpírač dostal do kterékoliv nemocnice s podezřením na Covid, měl by být z nemocnice ihned vyhozen na ulici s doporučením, aby se šel udusit laskavě domů a o takového nemocného by se od tohoto okamžiku mohly začít zajímat nejbližší pohřební ústavy. Protože - proč by proboha měly nemocnice ztrácet čas s někým, kdo si dobrovolně přeje umřít a nenechal se ani kvůli tomu očkovat????;-O

1 9
možnosti
Foto

Buď je to ironie, nebo čistý fašismus.

4 1
možnosti
JF

Jan Werich pravil: „Hloupost se vyfackováním nedá vyléčit.“ To, ale i další, platí i pro konspirátory ... :-( https://nasregion.cz/25-nejlepsich-citatu-jana-wericha-o-blbcich-a-blbosti-ktere-znate-57522/

2 0
možnosti
JM

Konšpiračné weby, ako napríklad web Ministerstva zdravotnictví ČR, kde sa ešte pred Vianocami písalo, že Covid pas je hoax...

Možno by stálo za to zopakovať si presný význam slova konšpirácia a následne konšpiračná teória.

Že o Covid pase viedli jednania vlády krajín EU už minulý rok by sa dalo nazvať konšpiráciou, zverejnenie informácií o takýchto jednaniach bez dôkazov bola konšpiračná teória.

Rozdiel medzi konšpiračnou teóriou a realitou je čím ďalej tým kratší čas.

Takže konšpirátormi v tomto prípade boli vlády, ktoré sa dohadovali o vzniku Covid pasu a preto s Vami súhlasím, že by si mali navzájom vyl.... Čokoľvek, hlavne za mrežami pretože tam patria.

Čo sa týka dezinformačných a konšpiračných webov tak na ten najčítanejší v ČR píšete svoj blog.

1 3
možnosti
Foto

Věříte největšímu konspirátoru státu ? Stát dělá vše vždy dobře, pro sebe dobře. My v podhradí jim to jen platíme. Tedy jsme donuceni jim to platit.

3 1
možnosti
PV

P94a37v25e35l 20V66é86b60r

4. 8. 2021 9:56

Co všechno je schopen někdo napsat kvůli zvláštnímu přídělu koblih...

1 3
možnosti

Mně tedy ten článek jako koblihoidní nepřipadá.

0 0
možnosti
OS

Všichni do jednoho nám radí, že když se necháme očkovat, přežijeme pandemii bez následků, a dokonce budeme moci na koncert i do hospody.

To nemyslíte vážně....

To mi připomíná - soudruhu, když vstoupíš do strany, můžeš do té Jugoslávie jezdit každý rok...

10 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik