Na nádraží v Olomouci se objevují desítky imigrantů. (NOVÉ FOTO)

Na olomouckém nádraží se začínají líhnout afričtí imigranti! Média dělají, jako že nic. Raději provokují spolehlivými články o našich menšinách. Proč?!

Obdržel jsem mailem foto z olomouckého nádraží od Jakuba Kunčického. Chvíli jsem přemýšlel, jestli ji mám zveřejnit - nejedná se totiž o stejné lidi, o kterých jsem původně psal - svědci hovořili o večeru a o igelitkách v rukou. Lidé na snímku jsou na první pohled lépe situovaní. Nelze vyloučit, že se v tomto případě jedná spíše o zahraniční studenty. Autora fotky jsem požádal o doplňující info, zatím bez odezvy. 

Není to legrace. Rakušáci dnes řekli imigrantům dost, a zavřeli pro Afriku hranice. Neuběhlo ani půl dne, a najednou Moraváci hlásí, že nám vyplouvají v Olomouci! Náhoda? Bez občanky, bez pasu, bez víza, zato s nataženou rukou. Objevit se takhle nečekaně našinec v Kanadě, nestačí si ani oklepat boty od sněhu, a maže zpátky. 

Kdopak nám ty Afričany poslat, a kdo jim zaplatit jízdenku? Nebo snad mají povoleno jezdit načerno? Hezká ironie. Co kdyby se náhodou naštvali, a usekli mačetou průvodčímu ruku, jako se to teď stalo v Itálii? Já vím, to byli imigranti z Jižní Ameriky, ale příklady táhnou. Jak můžeme vidět na nemnoha videích na youtube, Afričané se umí v Itálii řádně rozparádit. Dokonce tak, že místní raději utíkají do prozatímního bezpečí venkova.  
Z dnešní ankety na Parlamentních listech je zřejmé, že 98% lidí je proti jejich přijímání. Vzácná jednota. Najednou nás nerozděluje Schwarzenberg a Zeman. Mimochodem, kampak nám kníže zalezl? Tolik tleskal americkému zavádění demokracie v Libyi, tolik chválil pozitivní změny, které nastaly po zbabělém zabití Kaddáfího. Teď tu má Evropa účet, a kníže mlčí. Asi spí. Snad ho ti milí černouškové nevzbudí, až mu budou šplhat po okapu na Orlík. Oni toho totiž kromě šplhání za lepším většinou mnoho neumí.

Olomouc má možná problém, ale díky médiím, jež mlčí, když mají křičet, to vědí jenom místní. (Svědky události naleznete na konci článku.) Za chvíli je máme na Hlavním nádraží - a zase se to nějak okecá. Třeba článkem, že naše menšiny na dávkách možná začnou platit nájem. 
Lidi, jste možná slepí - ale nejste přece blbí!

 

DOPLNĚNO

Na základě vašich bouřlivých ohlasů bych rád doplnil, že článek není žádnou Bradburyho povídkou. Někteří z vás ho dokonce nazvali poplašnou zprávou - což v kontextu s tvrzením médií o kulturním obohacení a přínosu imigrantů vyznívá poněkud komicky. Neměli bychom se na ně spíše těšit?! 
Řadoví Rakušané se už nějakou dobu vyjadřují mnohem ostřeji, což bylo patrně důvodem, proč jejich vláda konečně včera řekla: DOST! a zavřela hranice. Kam ti lidé půjdou? Zpátky na jih asi těžko. Na západ taky nemůžou - Němci obnovili kontrolu hranic - takže se nabízíme my.
Ne, opravdu jsem nechtěl nikoho vyděsit. Dostal jsem informaci od člověka, který z toho byl nešťastný, předal jsem ji dál. Nejsem novinář, abych se v noci vydal na místo ověřovat skutečnost. Od toho jsou tu jiní - pokud chtějí. Mimochodem, čtenář v diskusi zmiňoval něco o objevivších se imigrantech v Plzni. Škoda, že to nerozvedl více.
Osobně proti imigrantům nic nemám. Říkám NESUĎME AFRIKU, SUĎME EVROPSKOU KOMISI, která nám nařizuje něco, co se nám nelíbí - viz zmíněná anketa, a nakonec i čtenost tohoto článku. Je zvláštní, že někteří z vás přirovnali článek k Wellsově Válce světů. Občané EU patrně cítí, že je při současném postoji představitelů EU čeká změna k horšímu. Budou se muset o svoji zahrádku podělit s někým dalším, s někým, kdo má jiné postoje, zvyklosti, víru. Proč? Protože to dostanou rozkazem. Neřeší se otázka epidemií, pracovních míst, ani případné teroristické hrozby. Přijímá se bez rozdílu, bez dokladů, Italové přestali s evidencí...

V úvodu článku jsem psal, že to není legrace. Moc rád bych byl, kdyby byla. Aby uprchlíci nemuseli nikam prchat, protože tam, kde jsou doma, se mají aspoň stejně dobře jako my. Nemuseli by obsazovat evropská nádraží, znečišťovat řecké ostrovy, ani nekontrolovatelně cestovat, kam je zrovna napadne. Budu opravdu rád, pokud se informace, která ke mně doputovala, ukáže kachnou - ačkoli v to příliš optimisticky nedoufám.

Děkuju všem za přečtení, a bude jedině dobře, pokud své případné poznatky z různých koutů naší vlasti zanecháte v diskusi, nebo na mém facebooku. Pokud se zde děje něco, o čem nemáme vědět, je správné, abychom to věděli. A pokud se nic neděje, je dobré, abychom to věděli také. 
 

 

Vloženo redakcí: Reakce na tento článek od Dagmar Stárkové

Pane Lelku, pozor na šíření poplašné zprávy!

Jsem jedna z mnoha čtenářů idnes znepokojených Vaším blogem, podávajícím, zatím ničím nepodloženou, informaci. Četl jste §357 o Šíření poplašné zprávy?

K této chvíli Váš blog četlo přes 22 000 lidí. Protože jsem zvyklá si zprávy ověřovat (ty, které čtu i ty, které prezentuji), prostudovala jsem poměrně dost periodik včetně Parlamentních listů. Dokonce ani ony s touto informací nijak nepracují.

Proto jsem Vám a Vám podobným pro jistotu vyhledala a okopírovala plné znění výše uvedeného paragrafu i s odkazem.

Šíření poplašné zprávy

(1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.

(2) Kdo zprávu uvedenou v odstavci 1 nebo jinou nepravdivou zprávu, která je způsobilá vyvolat opatření vedoucí k nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa anebo bezdůvodnou záchrannou práci integrovaného záchranného systému sdělí soudu, orgánu Policie České republiky, orgánu státní správy, územní samosprávy, nebo jinému orgánu veřejné moci, právnické osobě, fyzické osobě, která je podnikatelem, anebo hromadnému informačnímu prostředku, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo zákazem činnosti.

(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 opětovně,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) způsobí-li takovým činem značnou škodu,

d) způsobí-li takovým činem vážnou poruchu v činnosti orgánu státní správy, územní samosprávy, soudu nebo jiného orgánu veřejné moci, nebo

e) způsobí-li takovým činem vážnou poruchu v činnosti právnické nebo fyzické osoby, která je podnikatelem.

(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelní pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek, nebo

b) způsobí-li takovým činem škodu velkého rozsahu.

Já vím, leckdo namítne, že kde není žalobce, není ani soudce, který by zhodnotil, zda jste naplnil skutkovou podstatu Výše uvedeného paragrafu. Prozatím!

Naléhavě žádám všechny, jimž budoucnost naší země a našich potomků není lhostejná. Ověřujte si zprávy, poskytujte odkazy a ideálně i obrazovou dokumentaci. Neriskujte, že chvályhodný cíl (ochránění naší země před nekontrolovatelným přísunem imigrantů a šiřitelů islámu) bude zdiskreditován či dehonestován tím, že se uchýlíte ke lžím, které by mohly vést k manipulaci s emocemi a činy rozhořčeného čí přímo vyděšeného davu.

P.S. Děkuji všem, kteří se nad zprávou pana Lelka poctivě zamysleli a nepodlehli panice.

 

 

DOPLNĚNO II.

Děkuji všem za přečtení i za názory. Děkuji redakci za úpravy textu i za upozornění, ačkoli nevím přesně na co. Nikde nezmiňuji žádné nebezpečí či ohrožení, nedávám sebemenší důvod k panice. To, jestli má někdo z imigrantů nějaké pocity, je jeho soukromá věc. Kromě toho nám Evropská komise říká, že není žádný důvod k obavám, naopak.
Já osobně jsem v Olomouci nebyl, ale pokud je zpráva potvrzena minimálně ze tří nezávislých zdrojů, pak na tom zřejmě něco bude, nemyslíte?! 
Cituji jednu ze zpráv, která mi došla do pošty:

"Dobrý den. Souhlasím s Vašim názorem a sám jsem viděl desítky a desítky ,,barevných,, lidí v Olomouci. Jsem rád, že inzerujete tyto zprávy. Žil jsem témeř deset let v zahraničí a opravdu pro nás znamenají hrozbu, ti co přicházejí z afrického kontinentu. Máte moji podporu."
(autor zprávy se podepsal, zprávu mám v Messengeru.)

Další svědky události si můžete dohledat v diskusi pod článkem:
Marian Lojkásek: "Mohu potvrdit, že v Olomouci na Hlavním nádraží jich bylo včera okolo 30. Fotku nemám, jel jsem autem. Ale autor si opravdu srandičky nedělá..."
Martin Pěnička: "Bohužel jedu do práce každý den do Olomouce, naposledy jsem je viděl u nádraží, stejně jako na té fotce. Lojkásek má pravdu."
Petr Foltys: "Ať už je viděl nebo neviděl, jsou tam, já včera do Olomouce vlakem přijel a viděl jsem. Ovšem nejsou jen na nádraží, drží se kolem něj a také kolem OC Šantovka." 
Zmínil bych ještě pána z Dolního Benešova, jehož informace z olomouckého nádraží byla prvotním impulsem k napsání článku.
Pokud všichni lžou, rád se omluvím, a slíbím, že se nadále budu věnovat už jen psaní beletrie. Mým úmyslem bylo informovat. Rozhodně nemám potřebu provokovat ani lacino sbírat pochybné body. Od toho jsou tu jiní..

 

 

 

Autor: Stanislav Lelek | sobota 13.6.2015 20:59 | karma článku: 48,84 | přečteno: 229956x
  • Další články autora

Stanislav Lelek

Marcela

30.1.2022 v 14:25 | Karma: 9,82

Stanislav Lelek

Takhle my si žijeme

27.1.2022 v 11:39 | Karma: 20,23

Stanislav Lelek

Bude třetí světová?

22.1.2022 v 11:59 | Karma: 36,15

Stanislav Lelek

Vzpomínka na pád stíhačky

26.8.2021 v 13:31 | Karma: 25,13

Stanislav Lelek

Jak přežít tenhle svět

26.8.2021 v 11:15 | Karma: 20,17

Stanislav Lelek

Je demokracie pouhým odpadem?

19.8.2021 v 8:46 | Karma: 14,12

Stanislav Lelek

Kdo zachrání člověka?

15.8.2021 v 10:48 | Karma: 14,33

Stanislav Lelek

Damoklův meč nad Škodovkou

14.8.2021 v 9:21 | Karma: 41,99

Stanislav Lelek

Nostradamus by brečel

7.8.2021 v 9:22 | Karma: 26,46

Stanislav Lelek

Lidi nejsou blbý

6.8.2021 v 8:16 | Karma: 27,41

Stanislav Lelek

Proti komu vláda bojuje?

2.8.2021 v 10:33 | Karma: 25,40

Stanislav Lelek

S Bohem v hospodě

29.7.2021 v 8:31 | Karma: 8,73

Stanislav Lelek

Hon na olympijského doktora

22.7.2021 v 11:00 | Karma: 36,74

Stanislav Lelek

Zakázanou noční Prahou

21.7.2021 v 14:05 | Karma: 19,97

Stanislav Lelek

Nahý koncert

19.7.2021 v 7:26 | Karma: 11,16

Stanislav Lelek

Všechno je jinak

18.7.2021 v 7:52 | Karma: 14,43

Stanislav Lelek

Jste všichni blázni?!

17.7.2021 v 8:58 | Karma: 22,52
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik