Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coktomujestedodat

18. 9. 2012 14:19
Před pár lety

jsme se byli podívat na hradě Seeberg, je to kousek od Františkových Lázní. Při procházce po vesnici naši pozornost upoutalo několik luxusních usedlostí které se rozhodně do rázu vesnice nehodily. Když jsme se k nim přiblížili, zjistili jsme, že cesty kolem nich vedoucí jsou zataraseny a hlídá je ochranka. Po chvíli jsme spatřili několik luxusních limuzin z kterých vystoupili - hádejte kdo? Vietnamci. Určitě ubožáci z večerek a pouličních trhů, že...

5 0
možnosti
VM

Vera Mydlitatova

18. 9. 2012 14:31
Re: Před pár lety

Vietnamci nesmí být bohatí? Nebo co jako? Máte důkaz, že kradli, dealovali? Nebo jen ubohá závist Pepíka?

6 0
možnosti
JS

kelner

18. 9. 2012 14:06
Vidím to poněkud jinak

Pokud jste byl na hranicích se SRN nebo Rakouskem tak jste jistě viděl, že kromě českého Pepíka tam nakupují klidně Němci i Rakušané. Bohužel u nás to funguje tak, že tentýž šunt, který prodávají Vietnamci si můžete koupit v českém kamenném obchodě, jen cena je podstatně vyšší. Na rozdíl od Vás jsem přesvědčený, že za to nesou vinu námi zvolení představitelé. Bez rozdílu jest-li zleva nebo zprava, protože vlády se střídaly a žádná z nich s tím nic neudělala. Buď z blbosti nebo za něco. To něco považuji za pravděpodobnější.

3 0
možnosti
RH

Kruton

18. 9. 2012 14:04
Vietnamci

že si v Polsku neškrtnou je nesmysl, v Polsku je počet vietnamských nelegálů asi desetkrát vyšší než u nás, stát to přestává zvládat. Pěstování trávy zde zavedli vietnamci z Německa a Kanady, kde tyto gangy již dávno působí. Zdá se, že si škrtnou i v jiných zemích..

2 0
možnosti

pakoss

18. 9. 2012 14:04
Ptáte se o čem to svědčí.........???

....že by o vaší (latentní) závisti ?

7 0
možnosti
LDP

Lovec dukátových pastí

18. 9. 2012 14:32
Re: Ptáte se o čem to svědčí.........???

Ano, také závidím. Že nemohu provozovat obchod, který bych dotoval z trestné činnosti. Prostě se neumím usmívat, a zároveň páchat zločin.

2 0
možnosti
D

Dobrejvíkend

18. 9. 2012 14:02
Když

to všechno víte vy,jak to že o tom nemá ponětí naše čacká policie?

4 0
možnosti
MP

Martin5.35

18. 9. 2012 15:32
Re: Když

Proč myslíte, že o tom nemá ponětí? Na počet legálních vietnamců jich sedí ve věznicicíh poměrně více než těch neviditelných. Jen se o tom nemluví.

2 0
možnosti
RH

Kruton

18. 9. 2012 13:52
Vietnamci

přes veškeré problémy, které tato komunita přináší, je potřeba jim přiznat pracovitost.

5 0
možnosti
K

kurnikšopa

18. 9. 2012 14:16
Re: Vietnamci

jj ted zrovna bojuji s arabaseme o ovladnuti heroinoveho trhu - pracovitost jedna basen...

3 0
možnosti
PD

Glock Mark XXVI

18. 9. 2012 13:51
Aniž bych se Vietnamců zastával:

1/ Vietnamců s nejdnovější limuzínou je stejné % v jejich populaci jako procento českých podnikatelů v české populaci. Tj. jsou i Vietnamci, co nemají na auto. A je jich sakra dost.

2/ Od koho se ti Vietnamci naučili šidit stát na daních? Nějaké jejich tajné učení, vnuknutí shůry? Ne, naučili se to od Čechů.

7 0
možnosti
RH

Kruton

18. 9. 2012 13:57
Re: Aniž bych se Vietnamců zastával:

trochu bych vám oponoval, šizení na daních jakož i další ekonomická kriminalita je průvodním jevem této komunity nejen v ČR, protože náš stát pro ně neznamená příliš velkou autoritu. Každý malý živnostníček občas něco "upraví", ale u Vietnamců to jde do extrému, prodávají falešné kdeco, často bez platného povolení a často zaměstnávají člověka, který zde pobývá ilegálně. Tvrdit, že se naučili krást od nás je podle mého soudu nesmysl.

4 0
možnosti
MB

cenda54

18. 9. 2012 13:49
vážený autore

jedna z vašich otázek zní:

Kdo odvádí státu ročně cca 200 milionů na daních, ale přitom ho na všemožných únicích připraví o cca 14 miliard?

chcete tvrdit, že za to můžou ti, kteří u vietnamců nakupují třebas proto, že na nic jiného nemají?

já vám odpovím: protože jsou nepoctiví a okrádání je jejich priorita.

takže zkuste si na další otázky odpovědět znovu a pokud je seriozně vyhodnotíte, možná dojdete k názoru, že viník problému není českej honza ale zákony a někteří státní úředníci

3 0
možnosti
IW

Ismael Woods

18. 9. 2012 13:47
Ach jo...

Až budou Češi chtít kupovat kvalitu a ne levnotu, nebude se kupovat u Vietnamců (ale bohužel ani u současných Čechů). Jenže kdyby chyby - Češi jsou specifičtí tím, že chtějí vše co nejlevnější a pak se diví, že je to šmejd. Mimochodem, napsal jste to špatně pane autore - místo "Vietnamci připraví stát o..." by mělo stát "Vietnamci se nenechají státem okrást o....". Vietnamec v Mercedesu je mi mimochodem mnohem symopatičtější než cikán v Mercedesu - ten Vietnamec se na něj totiž nadřel.

5 0
možnosti

Maryša Šárecká

18. 9. 2012 13:38
Jo, autore,

hrdě kupujte jen české zboží.  A až vás to přestane bavit, prosím nějaký hlubokomyslný článeček.

A ty vaše otázky....český textilní průmysl zlikvidovala česká nepružnost a neochota investovat - tímto způsobem bylo zlikvidováno více oborů.

V Německu si Vietnamci škrtají poměrně silně, pokud je tedy např. Berlín v Německu. V západním Berlíně mají v podstatě totéž zboží Turci. Titíž se velkou měrou podílejí na distribuci drog po celé Evropě. Češi se svým pervitinem moc nezaostávají.

Atd.

3 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik