Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

To je jako o červené punčošce, pořád dokola. Přes veškerou snahu médií veřejné služby se nedaří odloučit muslimské excesy od islámu. Jsou tato média skutečně službou veřejnosti nebo jejich trojským koněm? Kdo tato média a pochybné "profesory" platí? Odpověď je lehká, jsme to my a učinili jsme tak prostřednictvím voleb. Sami si sypme popel na hlavu a hlavně nezapomeňme u voleb příštích. Pokud se tak stane, Ámen s námi.

2 0
možnosti
PZ

P16a67v39e15l 50Z60e17m16a97n

30. 5. 2015 15:41

karma R^

Ještě bych upozornil na jeden rozdíl, kdyby např. skupina 15 holohlavých studentů stejným způsobem napadla podpisový stánek nějakých "sluníček" , tak ještě teď běhají po Olomouci těžkooděnci, ve všech TV ve všech zprávám je to na prvním místě, Kocáb a spol. budou požadovat tvrdé tresty a sepisovat petice proti útočníkům, Rektor místo toho aby se jich zastal a mluvil o klukovinách, by sepisoval jejich vyhazov.....

tak kde sakra máme tu rovnoprávnost ? kdo je tady rasista ? .... ?

10 0
možnosti
SB

Pan profesor by se měl sbalit,vzít si diplom a táhnout učit muslimský dětičky do jejich zemí když je tak omlouvá..a doufám že si s sebou vezme i rodinu,mohl by ji tam dle dobrých zvyků nebo z klukoviny prodat za pár koz nebo ovcí...pokud nerespektuješ naše zákony nemáš v naší zemi co pohledávat....hotovo....jsme tady ještě pořát doma MY ČEŠI....[>-];-€

3 0
možnosti
FP

nechapu tu tvoji genaralizaci cikanu. akorat tim snizujes kvalitu sveho clanku. o co ti jde?

mame tu tyranosaura prede dvermi a ty tu neustale zminujes ratlika pod oknem...

0 1
možnosti
SL

Zatím ještě máme tyranosaura doma, a ratlíka za dveřmi. Až ten machometánskej ratlík vyroste v tyranosaura, možná nám ten cikánskej bude připadat docela neškodnej. Proti cikánům nemám vcelku nic, i když mě před nima na základě zkušeností varovala babička i děda. Cikánská menšina nemůže za to, že se někdo rozhodl je přeplácet, omlouvat a hýčkat.

2 0
možnosti
BH

Já myslím,že to na vyhoštění je...

Nevidím jedinou výhodu,kterou bychom snad z jejich dalšího pobytu zde měli.....

3 0
možnosti
JN

J86i33ř27í 47N98o73s79e91k

30. 5. 2015 11:44

samozřejmě karma R^

6 0
možnosti
AS

A74d41a10m 84S41t24a77v29a

30. 5. 2015 11:27

"..... Lze se divit Zemanovi, že odmítá jmenovat ...."R^

3 0
možnosti
RB

Vyjádření lokaje Millera:Protože nestíhám odpovídat na dotazy ze všech myslitelných (i značně bizarních) druhů médií, pokusím se ještě jednou (asi potřicáté) vše uvést na pravou míru. Dle informací policie: V Olomouci skupina antiislamistů nechávala podepsat kolemjdoucí petici proti imigraci. Několik zahraničních studentů Univerzity Palackého šlo okolo a po pár ostřejších slovech na adresu antiislamistů jeden ze studentů strhl plakát vyzývající k boji proti přistěhovalectví. Toť VŠE - info od policie. Policisté to řeší jako přestupek. Řešení bude následující. Buď rektor (já) nebo pan děkan si dotyčného pozveme a vysvětlíme mu, že takto to dělat v ČR nebudeme. Jestli chce, ať si založí vlastní petici "Chceme v ČR přistěhovalce" a já ji klidně podepíšu jako první. Po domluvě bude možná i nějaká sankce, ale zatím nechci předbíhat. Xenofobie, kterou se vyznačuje článek v Blesku i řada diskusí k tomu případu, nás rozhodně nezdobí a je cestou do pekla. Ovšem nechci nikoho přesvědčovat, neboť k překonání xenofobie je nutné určité vzdělání a také jistá životní zralost. Obojího se nedostává ani redaktorům Blesku ani mnoha diskutujícím. Bohužel.

Takže 3 lidé jsou podle Millera "skupina", ale 15-20 hajzlíků je "několik"  Ta je ho optika vykazuje hodně špatný focus, asi hodně aušusové zboží. Patrně z nějakého ručníkostánu, ale ti na optiku nikdy nebyli. Jo kdyby pořídil japonce (např. Canon, Nikkor, ZuikoDigital...) tak by měl jasně jasnější pohled. Oni Japonci vůbec na hnuslimy nějako moc nejsou a ve své zemi praktikování hnislámu netrpí.

21 0
možnosti
DK

No, nejen, ze nebyli nikdy na optiku, oni nebyli nikdy na nic. lovili z more skeble s perlama a pak objevili ropu. Nic jineho nikdy neumeli. Vse, co maji, maji diky rope, vse, co u nich stoji, projektovali americti, asijsti a evropsti projektanti. Nic nevyviji, nic nevyrabi...snad jen Indonesie je montovna elektroniky, ostatni se vezou primo nebo neprimo na rope.

15 0
možnosti
DK

Ti muslimsti studentni nemaji absolutne zadne pravo nasemu statu a nasim obcanum do neceho kecat. Zadne! Tady je videt jejich roztahovacna a panovacna mentalita a je jasne, ze kdekoli se vyskytnou ve velkych poctech, tam budou mit mistni obyvatele problemy. Je to stejne jako kdyz date dohromady dominantniho a submisivniho jedince, oni jsou proste ten dominantni a nikdy neprijmou jinou roli. Takze je prakticky jiste, jak se zde budou chovat.

25 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS