Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Vy jste pitomej až to bolí. To nemáte nic rozumnějšího na práci než chodit kolem nádraží a fotit turisty? Zajeďte si do Prahy, můžete fotit celý den. A každý den můžete napsat i 10 blogů.

7 2
možnosti
MH

zdá se mi ze autor nikdy nevidel hnedocechy....

2 0
možnosti
Foto

Tak to abych se bála , jsem tmavší pleti, když se nechtíc opálím tak jsem dost snědá, často cestuji v Praze z hlavního nádraží a potkávám turisty snědé pleti, sedím vedle nich na lavičce, bojím se že budu někde vyfocená a považována za uprchlíka :-)

2 0
možnosti
VS

Sorry, ale nejsou to studenti, kteří se koncem semestru logicky někam vrací?

7 0
možnosti
JG

J33i66ř63í 11G63l58a97c

17. 6. 2015 16:00

Když jsem hledal, jaká je situace s těma negrama na Krétě, zda to nebudou vyhozené peníze za dovku:

http://www.recko.name/diskuze.php?id=8529

cesticky

Včera 15:38

Pro machajda ze dne 16.06.15/11:00

Je to tak, byla jsem služebně v Olomouci v pátek a několik jich tam i s bágly posedávalo před nádražím. Pokud nebudou dělat binec a pocestují dál ( ptala jsem se a měli jízdenky do Drážďan), tak to snad nebude tak zlé.

1 0
možnosti
Foto

Mohu poskytnout fotku z olomouckého nádraží, autor článku o ni zatím neprojevil zájem ...

1 0
možnosti
SL

Sem s ní, přidáme ji do blogu! Rád uspokojím touhu nevěřících Tomášů.

0 0
možnosti
TH

Ty paragrafy o poplašné zprávě nám tedy sdělují, že můžeme psát jen o tom, co se říká v ČT, nebo to chápu špatně? Když mainstream úmyslně ignoruje nebo překrucuje, máme se bát konfliktu s paragrafem a raději mlčet? Asi jo, zapomněl jsem, že svoboda slova tu už neplatí...

11 1
možnosti
Foto

Ty paragrafy vám sdělují, že pokud záměrně šíříte zprávu za účelem vyvolání paniky či strachu, hrozí vám za to trestní postih. Pokud tedy autor snímku věděl, koho snímkuje a přesto tvrdí něco jiného, páchá tím trestný čin šíření poplašné zprávy, pokud by leitmotivem jeho konání bylo vyděsit či jinak vystrašit obyvatelstvo.

1 0
možnosti
ER

Zajímalo by mě, jak kolem Šantovky a nádru ti místní lidé co pasli ty příspěvky o imigrantech zjistili, zda jde opravdu o imigranty, nebo pouze o studenty z vysokoškolských kolejí...Každý Olomoučan ví, že právě v tomto okolí jsou VS koleje , kde je spousta cizinců tmavé pleti a vyskytují se tam již léta.

6 1
možnosti
ER

pardon"poslali" ty příspěvky

0 0
možnosti
MV

Pokud napisete neco takoveho, jako jste napsal - tedy fakt!, nemelo by se ve vasem textu objevit, ze nejste novinar a tudiz jste si fakt, ktery jste popsal, nemusel overovat. Pokud byste si podobny text psal pro svou "cteci potrebu", napiste si do nej klidne i to, ze Nagyova je byvalou manzelkou prezidenta Husaka. Chapu vase obavy, nepochopil jsem ale vas styl jejich sdeleni ctenarum. A mozna by se sluselo dodat i nejaky vas navrh reseni - ale nejste novinar...

2 0
možnosti
DH

D34a89v23i84d 33H42o57l87u20b

16. 6. 2015 19:58

A mimo to vše v diskuzi zmíněné, nevím proč do toho autor míchá ještě knížete. On za exodus imigrantů může ;-D. Začátek měl hlavu, ale v tom momentě jsem přestal číst...Rv

2 4
možnosti
SL

On nemůže za exodus, ale za svůj názor jako politik zodpovídá.

6 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik