Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

chce se mi zvracet ne jen z EU,ale už i z našich občanů......ve finále snad ty uprchlíky budem ještě vítat chlebem a tisícovkou.Bože co se s Vámi národe děje?Copak opravdu nikdo nechápe,že je to nepřípustné jak ze zdravotních,etnických,náboženských a já nevím jakých ještě důvodů????Je mi jedno jestli někdo napsal poplašnou zprávu..jde o to,že tu už stejně jsou a nikdo je pryč neposílá...ženským se nedivím ty už vidí velkýho černýho,ale chlapi??Vemou Vám práci,ženy,přepadnou dědečka a babičku...kam se na ně hrabou rómové...Evropo bůh s tebou i s námi

31 5
možnosti
BC

Sice je pravda že 10% těch imigrantů má svrab, ale že by brali někomu práci?;-D

3 2
možnosti
Foto

J79i68r22i 18B78i60l70i65n40a

14. 6. 2015 19:15

Ja souhlasim s tim, ze proti neregulovanemu prilivu utecencu je neco potreba delat. A to ted hned.

Souhlasim i s tim, ze vetsina obyvatel tyhle pristehovalce nechce.

Ovsem sireni poplasnych zprav, vydavani nazoru ctenaru bulvaru zvaneho Parlamentni listy za vyzkum verejneho mineni, nebo nesmyslne utoky na pana knizete ci Ameriku, to je autore pekna slabomyslnost. 

Mimochodem - zbabelec byl diktator Kaddafi a nikoliv lide kteri ho oddelali.

7 16
možnosti

Hurá. Doufám, že zdravý rozum zvítězí.R^

3 7
možnosti
MP

a teď si vemte, kdyby se opravdu nějací utečenci nechali v rakousích naložit na vlak, kdo ví proč zrovna směr olomouc ;-D tak za á) musí přesedat v břeclavi, z vídně jedou obě écéčka do polska přes přerov, olomouc minou .. že by je naši bratanci a sesternice z břeclavského nádraží pustili dál, jen tak ? ;-D;-D za bé) když to sou takoví vagabundi, že by je průvodčí vysadila v nedakonicích ;-D;-D krásný výhled na buchlov, fůra vinohradů, spousta motyk = spousta práce ;-D ti by zdrhali zpátky do maroka jako naše obatykovaná mládež ;-D

4 1
možnosti
JP

"Nejsem novinář, abych se v noci vydal na místo ověřovat skutečnost"

Super, tím se budu ohánět vždycky, když mě někdo chytne, že lžu.

23 3
možnosti
Foto

J25i89r89i 65B73i38l34i58n42a

14. 6. 2015 19:19

Slusny clovek by se za lhani omluvil. Rv

2 2
možnosti
TH

Vyhrožování udáním na poplašnou zprávu skoro až hraničí s cenzurou. Fuj.

Jinak ano, fotky atd by byly pěkné a určitě by článek nemálo vylepšily. Prosím proto pracovníky IDnes, aby danou situaci investigativně prověřili..

PS: Kdyby se každá neověřená zpráva hodnotila, zda není poplašná, tak redaktoři IDnes mají za svůj výkon do dneška naakumulovaný tak 20letý trest....každý z nich, snad krom Technetu.:-/

31 2
možnosti
TB

Fujtajxl, to plusko jsem dal omylem.

a) Myslím že nemáte co prosit redakci iDnes, ať prověří něčí bludy a ani neví povinná. Tady to není o tom, že redakce musí někomu v případě pochybností a porušení zákona dokazovat, že dotyčný nemá pravdu, ale dotyčný musí dokazovat,  že pravdu má a když na to přijde nejenom redakci, ale i PČR.

b) Pan Lelek byl extra akční a kopii svého rádobyblogu zveřejnil i na "Vlasteneckých novimách" http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=

33057.

c) Tam je i ona umiňovaná fotka "všech těch stovek Afričanů, které vyhnali Rakušáci do Olomóca" (přesněji tedy všech 14).

d) O té fotce se na FB zmiňují několik mých oloumouckých známých, pokaždé stylem "děcka z vysoké se vrací na prázdniny domů do ciziny"

e) Fakt že o tom serióznější média neinformují, že nikde nejsou zprávy a jakékoli další fotky neustále přibývajících Afričanů (což by bylo v příapdě scénáře páně Lelka naprosto logické), které sem ti Rakušáci lifrují, svědčí spíš o tom, že místní Olomoučáci mají pravdu a že pan Stanislav Lelek bůhvíodkud dal dohromady pěknou kravinu.

f) Ergo je tady Lelek za vola. Kardinálního vola. Chcete se k němu přidat? Podpořte ho.

14 7
možnosti
Foto

No copak je to nějaká poplašná zpráva, že přijeli afričané na návštěvu Olomouce? Většina euroobčanů se přece na uprchlíky těší. Proto si přece taky většina zvolila ty, co hlasovali Lisabonskou smlouvu a taky ty co hlasovali pro zavedení kvót.

2 2
možnosti
Foto

Za střední Itálii múžu říct, že naštěstí nikde žádný problém, emigranti chtějí do Německa (když se jich ptají média) a jen ať tam jdou, stejně je Unie plus jen pro ně. A Francie, která v roce 2011 bomvardovala Libii, aby měla naftu, ta jim ted zavře hranice? Těm, kteří jsou právě z Libie? Ať se Itálie třeba pos ..e že !Poplašné zprávy rozzuří obyčejné lidi a ti nahoře na tom zase jen vydělají. Tam by se mělo střílet, ne na emigranty, jak hodně lidí píše!! Čtu to zleva a zprava, jak lidé věří všemu a nadzvedává mě to ze židleRv Jo a ti v Miláně, to jsou kriminálníci, co jsou tady snad od narození, nějakej šílenej gang, takže to zase média použila prot emigrantům.

7 4
možnosti
PZ

psal jste ze si neoverujete jestli vas zdroj nekecal..prosim i pro fb id.oty dopnte, v Prerove na nadrazi je momentalne 20000 imigrantu, vsichni cerni jak bota,5000 je prislusniku IS,1000 ma samopaly.Z sdilejicic bl.cu na fb, bez schopnosti analyzovat hoax je mi nicmene hur nez z vad.V dutine lebecni, pusto, prazdno.

4 9
možnosti
KV

K63a13r58e21l 29V87o39v58e46s

14. 6. 2015 14:36

A vztahuji se take ty paragrafy o sireni poplasne zpravy i na nase novinare,treba z iDnes.cz ?

14 1
možnosti
MV

Podle anket na parlamentních listech by většina našinců chtěla za prezidenta Putina ;-D

3 4
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik