Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Naprosto souhlasím s autorem blogu.R^

Běhá mi mráz po zádech z těch honů na neočkované. Jak může kdokoli, kdo myslí hlavou, a ne zadní částí těla tvrdit, že právě neočkovaný doktor způsobil pozitivitu plně očkovaných? Nemohlo to být právě naopak? To totiž nemůže nikdy NIKDO prokázat, a je proto tristní, že se takové nehoráznosti vůbec pouštějí do éteru.

Kdyby si uvědomili ti, kteří tyto nenávistné fámy šíří do světa, že tak vlastně podkopávají svou mantru o jediné správné, bezpečné a účinné vakcíně, že tak vlastně zcela popírají svá tvrzení o všespásných vakcínách proti covidu 19, museli by se spíše hanbou propadnout do kanálu. Ale to se samozřejmě nestane, protože vědí, že všichni jejich zmanipulovaní fandové se přidají a v nenávisti proti očkovaným jim budou vydatně sekundovat.

Je mi líto nejen dr. Voráčka, ale všech sportovců, jimž byl vzat sen o sportovním klání na OH ne proto, že jsou nemocní, ale jen proto, že je jakési testy diskvalifikovaly, ač se oni cítí zcela zdrávi a v pohodě a mohli by podávat ty nejlepší výkony.

Tohle ale o zdraví vůbec není....

5 8
možnosti
PK

Tady ovšem nejde o hon na neočkované, ale naprosto jasné odsouzení debility onoho "lékaře".

Jakožto neočkovaný, neměl mezi těmito sportovci, při takto nastavených pravidlech vůbec být.

A opakuji. Nejde zde vůbec o to, kdo nakazil koho. Jde o to, že se při takové akci snaží pořadatel snížit riziko na naprosté minimum. I to je důvod, proč se naprosto zdraví a mladí sportovci nechají očkovat, byť třeba s tím očkováním mají jisté pochyby.

A pak se tam objeví tohle? A někdo tomu říká pochybení? Ne, je to naprostá hloupost onoho lékaře.

To, že ten svůj Covid jaksi nevykloktal ústní vodou je věc druhá. Ale tu už tady řešit nebudu.

13 6
možnosti
PK

Vážený pane. Otázka nestojí tak, kdo koho nakazil. Ta zásadní otázka zní, proč neočkovaný člověk, mohl letět se sportovci, kteří musí být právě kvůli možné nákaze v jisté bublině?

Ponecháme stranou jeho výroky, že Covid se dá vykloktat ústní vodou. Evidentně je onen lékař prase, nebo jeho léčba nefunguje.

Za mě je to idiot, který pokazil několikaletou dřinu sportovců.

A vám bych doporučil, abyste se nechoval jako hysterka. Jestliže vámi zmíněný lékař bude vláčen médii, tak je to věc, kterou si svou hloupostí jistě zaslouží. Mít moc o tomto rozhodovat, nechal bych ho celý výlet do koruny zaplatit.

15 4
možnosti
IB

Nikdo nemusí být očkován, aby mohl vycestovat

4 0
možnosti
JV

Tak nevím, kdo je tady hysterický, autore, když tu píšete o Voráčkově sebevraždě

4 0
možnosti
RS

Dnes se projevuje až moc lidí tím, že ostatním říkají co je dobré. Před okamžikem mi zrovna volala nějaká žena s tím, jestli nepřispěji na děti zakoupením něčeho...Že to je na dobrou věc. Když jsem ji odvětil, že já si sám rozhoduji co je dobré, očividně se jí to nelíbilo.

Těch co chtějí za ostatní rozhodovat co je pro ně dobré se poslední roky vyrojilo nějak moc. Osobně se domnívám, že to je horší než Covid.

9 0
možnosti
Foto

"budou rozdmýchávat mezi lidmi vášně, a nabádat je k doktorově upálení." Chcete říct k vakcinaci. To se teď velmi hodí...

2 0
možnosti
Foto

Doktor Voráček asi málo kloktal ústní vodu, když se nakazil covidem. :-/

9 0
možnosti
VB

Německý Institut Roberta Kocha včas varoval politiky, aby se moc nehrnuli do plošného testování bezpříznakových osob, protože ani u těch příznakových není žádný druh testu spolehlivý na sto procent, u těch bezpříznakových má pak testovací náčiní a laboratoře o to více problémů, hrozí tu vyšší riziko chybovosti testu. Takže buď nám záplava nakažených plně očkovaných sportovců říká, že vakcíny nefungují, nebo že testování bezpříznakových není dobrý nápad (je tu více falešně negativních i falešně pozitivních výsledků), osobně se domnívám, že sledujeme problémovost obou alternativ. Nakažení jsou i zahranič. sportovci, podle času a pohybu lidí by se dalo jistě zjistit, že český lékař za nic nemůže, že ho někdo někde předběhl, někde zůstal virus v aerosolu místnosti či na klice WC. Ale protože se všichni cítí dobře, mělo by se lidstvo konečně začít chovat normálně, nyní virus nezpůsobuje více hospitalizací, tak si užívejme kulturu a sport bez testování bezpříznakových.

3 2
možnosti
VB

Virus se mj. přenáší i přes povrchy předmětů či se drží v aerosolu v místnostech. A samozřejmě se i těmito cestami může nakazit část očkovaných a pak jsou i ti infekční.

1 0
možnosti
VB

Tolik plně očkovaných sportovců (zdatných, u nichž by vakcíny měly mimořádně fungovat), a nejde jen o ty české, onemocněla i spousta těch zahraničních a taky očkovaných, a že by je nakazil jeden neočkovaný lékař z ČR? To by fakt znamenalo, že vakcíny moc nefungují, ani u těch mladých a zdravých, natož pak u seniorů v ústavech. Odkazuji na svůj blog.

4 5
možnosti
Foto

Vrcholoví sportovci odjakživa mají častější problémy s imunitou díky přetěžování organismu. Zrovna u nich může být i účinnost očkování nižší než uvrtsins populace.

Navíc vakcína (konkrétně Pfizer) je proti nakažení delta variantu účinná z 64-80% (různé čísla z různých zemí)

1 1
možnosti
JH

"Nedivil bych se ani, kdyby ho ten tlak dohnal k sebevraždě."

Autor zřejmě předpokládá, že pan doktor je stejně hysterický, jako on...

14 1
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik